Logga in    Skapa konto  
60 DAGARS ÖPPET KÖP
ALLTID GRATIS FRAKT OCH RETUR
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Frakt

Internationella Orders Vi använder International Express Mail Service för alla internationella deliveries.We ansvarar för fraktkostnader. Generellt kommer produkterna att levereras 2-3 dagar efter mottagen beställning. Vänta cirka 5-7 dagar från avsändandet.

Avbeställningar

Om du vill annullera din beställning, vänligen maila oss direkt. 4% avbokningsavgift. De flesta beställningar skickas inom 1-2 dagar från orderdatum. Beställningar levereras kan inte avbrytas. Avkastning i den osannolika händelse av fabrikationsfel, som skulle ersätta / reparera produkterna utan kostnad för kunden. Returnera en vara, vänligen skicka ett mail för att berätta varför. Sedan ge honom instruktioner. Produkterna måste returneras inom 7 dagar efter mottagandet - oanvända och innehåller all originalförpackning och etiketter. Vi kommer att kreditera ditt ursprungliga betalningsmetod, exklusive åter strumpa / bearbetning 20% ​​avgift. Alla fraktkostnader i samband med återlämnande av egendom är ansvarig för konsumenten.

Utbyten

Om du vill ändra en produkt, vänligen skicka ett mail för att berätta varför. Sedan ge honom instruktioner. Varor kan bytas inom 7 dagar från dagen för mottagandet, så länge de används och i ursprungligt skick med alla original förpackningar och etiketter. När de återvänder ett objekt för ett utbyte, se till att ditt namn, adress, telefonnummer och instruktioner tydligt. Alla fraktkostnader i samband med utbyte av varor är ansvarig för konsumenten.