Logga in    Skapa konto  
60 DAGARS ÖPPET KÖP
ALLTID GRATIS FRAKT OCH RETUR
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Integritetspolicy

Orsak vi åtagit oss att skydda din integritet, vår sajt på nätet publicerar denna integritetspolicy. Vi har skrivit denna integritetspolicy för att förklara våra informationsinsamling och de val du har om hur information samlas in och används.

Uppgifter Samla

När du väljer att använda vår webbplats kommer vi att be dig att lämna personlig information, inklusive ditt namn, adress, e-postadress, telefonnummer, personnummer, kontaktuppgifter och annan information som din identitet kan skönjas. Dessutom finns det information om din hårdvara och mjukvara som är eller kan samlas in av oss. Denna information kan vara utan begränsning din IP-adress, typ av webbläsare, domännamn, acces tid och extern webbadress, men är inte kopplad till dina personuppgifter.

Information Använd

Vi kan använda den information du angav att skicka e-post eller annan kommunikation angående uppdateringar på vår webbplats. Arten och frekvensen av dessa meddelanden kommer att variera beroende på den information vi har om dig.

Information Share

Vi avslöjar inte din personliga information till tredje part eller din sammanlagda personlig och demografisk information.

Efterlevnad Av Lag

Vi kan ge tillgång till information när juridiskt skyldiga att göra det, för att samarbeta med polisutredningar eller andra rättsliga förfaranden, för att skydda mot missbruk eller otillåten användning av vår webbplats, för att begränsa våra juridiska ansvar och skydda våra rättigheter eller för att skydda rättigheter, egendom eller säkerhet besökare i denna webbplats eller allmänheten.